Якби ви знали паничi

Ангелина Моисеенко
Якби ви знали паничi
Як дiти плачуть уночi,
Як стогне ранений Донбас
I як там проклинають вас.

I як не любить вас народ
Що мре вiд ваших ситих морд,
Що iде в Польшу зароблять
I мрiЕ лиш емiгрувать.

Мiльйонiв десять вже нема
А iнщим - смерть або сума
З РосiЕй рвете ви зв язки
А скоро буде навпаки.

I що тодi тим хто в АТО,
Хто говорив орав не то...
I паничi не всi сбiгуть
Бо вiд людей i смерть знайдуть.

       25.05.2017