Про причини й перспективи

Олександр Мачула
Яке їхало - таке й здибало

Я, любі друзі, нагадати хочу
одну народну мудру поговірку:
Не схоче сучка – то кобель не скоче,
не буде тикать олівцем у дірку!

Чи не тому в наш час гучний парад
подружніх зрад?!.

А ще згадайте приказку одну:
ЯКЕ кудись там їхало чи йшло…
Кінцівку має все ж вона сумну,
бо здибало ТАКЕ ж саме х@йло.

Як честь і совість ставити на кін,
то буде – клин!

25.05.2017