Дюк правду скаже i покаже

Олександр Мачула
В Одесі в честь візиту Президента
зірки комуністичні поховали –
закрили кульками до певного моменту…
Ось так її й „де-ко;му-ні-зували“!

Тут все просякло духом комунізму,
його батьки були б напевно раді –
хоч не сховали ницого цинізму,
зате центральні сходи при параді.

Йому робити нічого в столиці?
Постійно не набридло красуватись?!
Але воно летить за три землиці,
на фоні щоб масовки хизуватись.

Турецький парк взяли в залізні грати,
на зустріч пропускали лиш по спискам –
підібраних завчасно кандидатів,
в яких усе написано на писках.

Та жирний боров краще б замість того
прийшов скромненько й тихо став на люка.
Дізнатись щоб, що думають про нього,
достатньо очі підвести на Дюка!

Ніхто крім нас не подолає зло –
брехло завжди було і є брехло!
До того ж в нас тепер своє ***ло...

26.05.2017

https://site.ua/sternenko/7602-odna-godina-v- ochikuvanni-poroshenka-v-odesi-260517/
http://otrageniya.com.ua/politika/ gorod-za-reshyotkoy
odessu
(без пробілів)