ех Eх, Грибоедов

Данаил-Петров-Досев
Разправят че в москва точно срещу
дома на Грибоедов има пруд.
А пруд е просто гьол ама с бордюр
така съм чел, де , в някоя чудесна
повест а грибоедов ,на Иран
пострада,преди туй не съм напълно
съгласен че е бил така невинен
макар културен гладък но с пиджак
тоест в сако по нашему аба
но ний къде сме тука -на ръба
на този пруд макар че и без туй
сме голи по въпроса, ето чуй
бих викнал майна леле майна и вира
но майна може даже и без бира

тук мацки колкот щеш не е шега
и чакат воланд както на игра.

Ех, Анушка ,и ти, с плутоний във
с какво си по добър, кажи ми връв.