Тож - в Добру Путь...

Дмитро Степ
Згідно з законами Буття
Кінець – початок має
Час настає, мале дитя
Великий Світ приймає.
Нині той час – у пташенят
Зміцніли надій крила
Бажає школа та рідня –
Дай Небо, юні сили.

Бо зліт – не топова лижня
Життя – гіркий смак має
Летіти маєш пташеня
Коли зоря заграє.
Та як здіймешся до зірок
Згадай свій перший клас
І випускний шкільний дзвінок
Зігріє крила враз...

Тож, "в добру путь" – лине услід
Напуття батька-птаха
– Лети, люби Великий Світ
Без сумнівів та страхів...

27.05.17

фото из нета...



Окрепнув в крыльях..

Окрепнув в крыльях, в мир большой
Летит с гнёзда птенец
Благословляет всей душой
Его полет, отец.
И вслед, напутственный совет
Дает седой вожак:
– Правила вечности строги,
Жизнь преподаст в пути
Судьбы невидимой круги –
Лети птенец, лети.

Быть может там, грустя средь звезд
Вспомнишь свой первый класс
И колдовское тепло гнезд 
Согреет в трудный час...

1.09.16
http://www.stihi.ru/2016/09/01/9254