Последнее слово истерической науки

Олександр Мачула
Останнє слово істеричної науки

Останнім часом у науці одіссея,
де кожен прагне піднести свого „дарунка“,
а твердо висловлена суща ахінея
гучну вже має назву – власна думка!..

27.05.2017