Мрия свидомого

Гордей Махнович
Я х@хол тупий як дуб,
но зате я маю чуб.
Маю очі завидющі,
маю руки загрибущі.

Маю самогон і сало,
но мені цього вже мало.
Дайте ви мені Донбас,
нафту, антрацит, і газ.

Дачу хочу в Криму мати,
з кумом там у карти грати,
а також горілку пити,
і свиней у морі мити.