Чепелукь

Пакизат Фатуллаева
Куьз кьена вун, кьей чепелукь,
Кишран к1вахьиз луварикай?
Зун яр галаз гуьруьшдаваз,
Вун чи багъда суварик квай.

Паклу рик1е ашкъидин нур -
Гунагь я жал? Суваб я жал?
Сад Аллагьди цаварилай
Вун заз гайи жаваб я жал?