з добрим ранком

Александр Соседка
Ласкавий сонця промінь лоскоче сонні віки,
Вжегоробці під стріхою бормочуть,
Вже каву запашну готують чоловіки
А після ласк жінки вставать не хочуть.
Але вже ранок і день новий нас кличе,
Нові клопоти і місто рідне звичне.
І кіт голодни  нас чека на ґанку,
Тож прокидайтесь люди ,доброго вам ранку!
Сосєдка О.Д.                30.05.2017 р.