Без тебе

Игнатьев
без тебе не так все і рідні вже бьють на сполох.
без тебе тиша тепер мій заклятий ворог.
на допомогу знов приходять препарати -
заспокійливі та антидепресанти.
а знаєш, мій лікар був не правий,
я знову не зміг без твого кохання.
і знову наодинці, тут безліч запитань
та зламаних надій.
втрачаю свій розум повільно.

подивись яким я став та зрівняй із тим, що було...
мені набридло вже жити минулим.
спогадами дихати та марити тобою.
просто божевільний, ти просто параноя.
а знаєш, моя дорога вчора була короткою до раю...
і я потерпаю. не в змозі навіть прийняти якісь зміни.
і кожний вечір сповнений тобою та амфетаміном.