Комплiмент

Павленко Оксана
Така неоднозначна ця пора!
Не можеш точно знать на 100% –
Сказали «мудра», то це як? Стара?
Чи в когось настрій є до компліментів?

Тут хочеться надійний мати тил,
Аби усе гаразд розпізнавати,
Хоч нині в моді той, хто інфантил,
Таких щось розвелося так багато!

Я їх навчилась бачити здаля,
Такими стать – мистецтво непросте!
Хоч, ніби, і дорослий,а маля.
Та буйна мудрість там своя цвіте.

Ех, шкода, що мені не дорости,
Занадто вже високий пілотаж!
Та у дитинство не спалю мости,
Нехай воно і тане, мов міраж.

На все, як то говорять, є свій час!
Та, як  би тії тренди не мінялись,
Я просто щиро зичу, щоб для вас
«Ти мудрий» – компліментом залишалось!