ВУН АВАЧ

Пакизат Фатуллаева
Къекъвезва зун шегьерда
Дерт аваз рик1е.
Вун авач. Зи жигерда
Ак1изва риге.

Халкь винелди-гъаналди,
Гьарма са яшар,
Садазни Зулжалалди
Ганач ви ухшар.

Векъибур, вил пич1ибур,
Гьардавни -зинбил,
Чандавайбур наши зур,
Ашукьбур - т1имил.

Ваз ганвай зи рик1ин пай -
Мерд ва михьи гьисс,
Ни чирна ваз а пак ц1ай
Мадара ийиз?