Piosenka o wiosnie

Просто Дорота
Јован Јовановић - Змај

Пролећна песма

Пролеће је, пролеће је,
радује се цео свет,
куд погледаш сунце сјаји,
а под росом блиста цвет.

Наше груди, наше душе
заталас'о овај сјај,
славуј мали сунце хвали
што је земља прави рај.



PIOSENKA O WIOSNIE

Wiosna wszedzie, wiosna wszedzie,
Tryska szczesciem caly swiat,
Slonce jasno w kolo swieci,
W rannej rosie blyszczy kwiat.

Nasze piersi, nasze dusze
Rozkolysal cieply maj,
Slowik w dali slonce chwali:
Ziemia to po prostu raj.