03. 06

Задоя Татьяна
Зачекай, я прийду, поцілую
І в обіймах твоїх потону.
Хоч тихенько поклич - я почую,
І до серця тебе пригорну.

Ти тримай мене міцно рукою,
Не кидайся з обіймів моїх.
Я знайшла ту хвилину спокою,
Потонувши в зіницях твоїх.