просто так

Александр Ярошевский
медитація на ранок
сад зелений
чистий ґанок
в небі срібненький літак

світ прозорий світ яскравий
філіжанка (зайва) кави
просто так
просто так

дневі дошкуля турбота
кішці не затулиш рота
няв!

в темну дому прохолоду
пити чисту свіжу воду
й буде день життя свобода
нам

~14.05.17