пiца

Александр Ярошевский
метро підземний перехід столиця
з-напроти з-під стіни частує ніби всіх
скуйовджений жебрак шматочком піци
в розгублено відведеній руці

він гармонійний що фрагмент серпанку
а люди повз ідуть бо вже десята ранку
та що йому своя в нього війна
і знає він що програна вона

втім знає чи не знає все одно
це ще не дно
хто ж вирахує
де там вже воно

~30/05/17