До неба я руками доторкалася 2017

Ольга Новосветловка
До неба я руками доторкалася,
Розмови з хмарами вела,
До сонця посміхалася.
Розмову тиху я вела

З творіннями Небесного
                Отця,
З створіннями Небесного
                Творця,
З творіннями Воскреслого
                Царя,
В День Воскесіння Сина і
                Отця…
               
                ВЕЛИКДЕНЬ
                2017,Новосвітлівка