Троянди Бож1, сестрички мил1

Горбатюк Надежда
Троянди Божі, сестрички милі,
Вас Бог задіяв на Своїй ниві-
Євангелистки, що сіють Слово,
НовИну Добру, Святу, Христову!

Ви й молитовниці, сестрички,
Невтомні Божі трудівниці.
Ваш голос зранку і до пів нОчі
Несе потреби в оселі Отчі.

Ви перед Богом в проломі стали
За свої сім'ї і за держави.
Красуні милі, Христові доні,
Підносять вгору свої долоні,

А на долонях святі молитви.
Їх Бог чекає й приймає їх Він.

На поміч ближнім спішать сестрички,
ЛишЕ для себе - не можуть жити.
Чутливе серце і щедрі руки-
І теплі з ближніми у вас стосунки.

Христове серце й Христові руки,
Що бачуть горе чуже і скруту...

Хай Бог віддяче вам, любі сестри,
Хай дасть вам сили і йти, і нЕсти:
І ближнім, й дальнім нестИ спасіння,
Світити в сім'ях і мать терпіння.

Хай Бог укріпить вас здоров'ям,
Хай Божа радість вас переповнить.
Хай довгі роки Господь дарує,
Хай кожна з вас завжди квітує!

За кожну Богу несу я  вдячність!
Сестрички любі - Христа запАшність!