Кому потрiбна вiйна?

Владимир Солошенко
Де є агресор-там буде війна,
Щоб доказать його силу.
Видно оскал, бо він звір-сатана,
Риє й собі він  могилу.

Щоб розпалити убивцю-війну,
Генієм можна не бути.
Треба вести пропаганду страшну,
Успіх в народі здобути.

Є, ще спокуса злякати-одна,
Це брудна атомна зброя.
Буде тоді світовою війна,
Верне біблійного Ноя.

Люди прості не бажають війни,
В мирі заможніше жити.
Працею мирною хочуть вони,
Раєм і Землю зробити.