Пiтьма

Надежда Рубинская
Ненажерлива, ковтає душі.
Хижа посмішка її - оскал.
Пропонує: "Їжте, люди, суші,
Підіймайте з розпачу бокал.

Бо немає щастя, нема долі,
А страждання завжди є для всіх."
Так пітьма у рани сипле солі,
Поглинає радість, віру, сміх.

Будьте пильними, брати і сестри,
Обирайте світло - це взірець.
У душі добра чи зла протести
Розтлумаче тільки наш Творець.

Лиш Його просіть про допомогу
Віднайти дорогу у житті,
Розірвати боротьби облогу,
Щоб спасіння мати в майбутті.

           03.06.2017