Шлях зiрок

Елена Яворска-Аникеева
У небі Місяць щось шепоче
Про таємничий Шлях зірок,
Цей шлях важкий, проте співочий.
Давай зроби по ньому крок.

Зіркам довірся і відкриєш,
Ким ти насправді маєш буть.
Здійсниш найзаповітні мрії,
Сади у серці зацвітуть.

Доволі в землю вже дивитись,
Душа крилата в нас завжди,
Про це  малі лиш знають діти,
Довірся долі і лети.

Пора нарешті відірватись,
Від метушливих справ пустих.
Собі не створюйте ви грати,
Усім відкриті сто доріг.

Ти зможеш все, що забажаєш,
Ступай на свій зірковий шлях
Можливостям немає краю,
І доля у твоїх руках