Кот Мурлыка

Белая Роза-Таня Маслий
Хтось лягав запізно спати..,
Хтось поночі прокидався!!!
І щоб слушно мандрувати, --
Умивався й зодягався!
Ну а далі, щоб не спати,
Починав марширувати!
Щоб не у пості ходити,
Їсти починав і пити!
Щоб веселим знов не спати,
Брався навіть заспівати!!
Та приходиа кіт Мурлика,
На плече клав лапку стиха.
І казав: "Постій співати!,
Нічка вже і треба спати..."

реклама страницы("3 Шутки с мобильного")