Нам кохання до лиця...

Людмила Аристархова
Не iснує забуття…
Тиша
Викликає нас з тобою у Всесвiт…
I лiкує почуття…
Нишком
нас чарує в повний мiсяць зореквiт…

Б’ється серце в унiсон
чарам…
Медозбору час прийшов дивний
i хвилює саксофон
хмари
то свинцевi, а то синi – синi…

Нам кохання до лиця…
Знаю,
що романтика, як та вишиванка…
Надвечiр’я  жде  гiнця
з гаю,
де гадає по руцi нiч – циганка…

Що небозi свiтанок?..
Дзвони
розмальовують небес склепiння
I ховає за серпанок
крони
сон вчорашнього грiхопадiння…


09.07.2017