Дай розплету я твоi коси

Владимир Прохода
Дай розплету я твої коси,
Вдихну духмяний аромат,
Їх хай обмиють нічні роси,
А небо тішить зорепад...
Ти теж, як зірочка, яскрава,
Така чарівна і палка,
 Зростили ліжко стиглі трави,
В моїй руці твоя рука
І ми обоє на колінах,
Як в час молитви за гріхи,
Була одна і є провина:
Кохання зводять нас шляхи
І нам себе не побороти,
В обіймах сковані на вік,
Полишимо свою ми  цноту
І буде жінка й чоловік...
Вже розплітаю твої коси,
Став не доречний  сором, страх,
Бо мою ніжність груди просять
І їхній солод на вустах...


  П.В.М.       10.06.2017г.