У семан саман

Эрик Эрнст Петров
У СЕМАН У САМАН

Лийын жап, мемнан ялыштат
Гармонь йонгалтын эр йотке.
Полмезе тукым тунам тыштат
Мурен-куштен куаным тойыде…

Толын лекте ынде вес саман –
Кундем гыч рвезылык тургалте.
Кодыч шонго-влак вел аман?
Вачым жапын нелытше темдале…

2000 ий.