Эдвард Лир Нелепая Азбука 2 A

Валентин Савин
 
1. A - Эй
Ape (Эйп) - Обезьяна
 
A was an ape,
Who stole some white tape,
And tied up his toes
In four beautiful bows.
a - Funny old Ape!


О – обезьяна
Это я - обезьяна -
Дама не без изъяна.
Стащила где-то тряпки
И обмотала лапки.
о - Смешная обезьяна