Одна Свята Родина

Нат Алия Рассветы-Закаты
Лелеки знову прилетiли додому в свiй чарiвний край!..
Де пiд одним крилом єдиним весь Cвiт господнiй почивав...
Де вся Одна Свята Р о д и н а неначе Царський Божий Храм!..
Що в свiт дорогу освятила для всiх в щасливий славний Рай!