***

Мери Винд
пахне полинню в ранкових росах
думки про тебе заплутались в косах
мажорними нотами любов співає
хоч я тебе зовсім не знаю
слова твої лоскочуть душу
і знаю, що тобі сказати мушу
як подумки тебе обіймаю
солодко цілую і не відпускаю
твої руки тепліші за вовняну ковдру
обійми ніжніші за дотик до шовку
мені так здається, я так відчуваю
кожної миті на тебе чекаю