Лиш терезИ тихенько чесно важать

Люсисолей
У химерному свiтi вiршикiв *Lusi Soleil*
----------------------------------------------

Зачем нам уходить? Не надо.
На взвешиванье гири поклади.
---------------------------------------
Чому ж ти всуперч, то двiчi або тричi,
грайливо опiкая менi крайчик вушка,
не достоменно кажеш: — Нi, нi, нi!!!

Лиш терезИ тихенько чесно важать:
пекуче «проти», те що зовнi
i солоденько те, що «за» в менi.

Марельки з винограду
духм'яно аромат ванiлi ллють.
Чорницi-полуницi потопають

у *шоколядi-мармелядi*.
Я тiстечка люблю, канапки
й cолом'янi хрусткi брилi...

2017 р.

*шоколяд-мармеляд* - львiвський сленг

Тiстечка-солодощi.
Папiр.Акварель*Lusi Soleil*
2017 р