Ось, я i вдома. Вот, я и дома

Михаил Онищенко2
     Ось,  я  і  вдома.

Ось,  я  і  вдома,
Здрастуйте  мамо!
Здрастуйте,  рідна  моя!
Тут  мені  кожна,
Стежина  знайома,
І  наймиліше – сім’я.

Сталося  так,
Блукав  я  по  світу,
Кращої  долі  шукав.
Признаюся  вам,
Гарнішого  цвіту,
Від  нашого,  не  зустрічав.

У  нас  і  повітря,
Якесь  особливе,
І  як  той  трунок  п'янить.
Бачу  майбутнє,
Лиш  вдома  щасливе,
І  мені  хочеться  жить.

У  мене  є  друзі,
Мої  побратими,
Усі  за  столом  зібрались.
Ми  все  пригадаєм,
Як  були  малими,
І  що  з  нами  було,  колись.

Гарної  пісні,
Разом  заспіваєм,
А  би  весело  жилось.
Міцного  здоров’я,
Усім  побажаєм,
І  щоб  пилось,  і  моглось!

А  ще  і  любові,
Повне  відерце,
Хай  у  житті,  нам  щастить!
Давно  відчуває,
Все  моє  серце,
Знаю,  кохана  не  спить.

Зустрінемось  з  нею,
В  саду,  біля  річки,
Де  б’є  холодна  вода.
З  неба  зорі  дістану,
Для  своєї  Марічки,
Весела  вона  й  молода.

Ось,  я  і  вдома…

     19:20.10.06.2017.


     Вот,  я  и  дома.

Вот,  я  и  дома,
Здравствуйте  мама!
Здравствуй,  родная  моя!
Здесь  каждая  тропка,
С  детства  знакома,
И  всех  милее – семья.

Вышло  всё  так,
Ходил  я  по  свету,
Лучшей  судьбы,  сам  искал.
Откроюсь  вам,
Красивее  цвета,
От  нашого,  не  повстречал.

Даже  наш  воздух,
Какой – то  особенный,
Он  будто  зелье,  пьянит.
Вижу,  что  дома,
Лишь  буду  счастливым,
И  меня  это  бодрит.

У  меня  есть  друзья,
Мои  братаны,
Все,  за  столом,  собрались.
Вспомним,  как  были.
Мы  тогда  пацаны,
И  за  что,  в  детстве,  дрались.

Хорошую  песню,
Мы  вместе  споём,
Лишь  хорошо  б  нам  жилось.
Здоровья  крепкого,
Всем  пожелаем,
И  чтоб  пилось,  и  моглось!

И  ещё  любви,
С  верхом,  ведёрко,
А  по  жизни,  удачи!
По  милой  скучает,
Лишь  моё  серце,
И  не  могу  я  иначе.

Встретимся  с  ней,
Мы  возле  речки,
В  которой  холодна  вода.
С  неба   звёзды  достану,
Своей  я  Маричке,
Весела  она,  молода.

Вот,  я  и  дома…

     09:40.17.06.2017.