Твердиня невинним

Екатерина Ковалевская
«Дорога Господня – твердиня невинним,
А загибель – злочинцям…»
Книга Приповістей Соломонових 10:29

Дорога Господня – Твердиня невинним…
То як же позбутись вини?
Живем, як прийдеться, а літечка плинуть,
Із жалем проходять вони…

Караємо себе, як шанс не впізнали,
Бо мали рішучості брак…
І тягнемо лямку, і уряди лаєм-
О! Праведний!.. Щось тут не так…

Провина лягає, мов смуток, на серце
І жалом ізтиха  точить…
Хай серденько наше з Господнім зіллється:
Розтане все те, що болить!

Провина Людини – закритість і чужість,
Розділеність вічна з Отцем.
Він – наша Твердиня, розрада і дужість,
Коли ми ЄДИНІ Творцем!

Твердиня невинним – дорога Господня.
Прощаймо себе й ворогів!
Зростаймо всі разом в суцільному Домі
У зорянім сонмі Світів!

18.06.2017
Неділя
Всесвітній День Батька/ОТЦЯ