Яхши - одамлар

Рахим Карим
Бизни ёмон деркан одамлар,
Дея ;уноб бўлди бир ў;лим.
Ростин айтибдилар одамлар,
Бизлар ёмон одаммиз, тў;ри.

;ачон яхши бўлган оламда,
;а;и;атни айтган одамлар?
Тў;ри гапни ё;тирмас банда,
Биз - ёмонмиз, яхши – одамлар.

Ёмонларга ;арши курашиб,
Ёмонотли; бўлганмиз, болам.
Одамларга ме;р улашиб,
Ну;ул афрат топганмиз, болам.