Признание

Алетта Дегирменджи
Зізнання

Твiй погляд дуже сильний, наче море,
Що незупинно топить береги.
Твоє обличчя світле, мов прозоре,
На кожному відбитку навкруги.

Тебе вночі я бачу: ти цілуєш,
Ти обіймаєш квітку. То - все я!
Пиши мені, як сильно ти сумуєш,
Кохання не буває без життя.

І без любові жити ми не будем,
Потонемо, впадем у водоспад.
Хіба щасливі та веселі люди,
Які постійно дивляться назад?

Хіба кохають ті, що кажуть "майже"?
Я знаю тільки нас, тому скажу:
Ти поруч будь. І час тобі покаже,
Як дуже сильно я тебе люблю.

June, 18
2017