Ми з тобою на конi

Михаил Онищенко2
 Ми  з  тобою  на  коні.

Ми  з  тобою  на  коні,
А вдома  підкова.
Пам'ятаю  я,  чи  ні,
То  наша  обнова.

Вдало  її  розмістили,
Буде  в  домі  щастя.
Дай  же  Боже,  другу  сили,
І  що  б  жінка – Настя.

Буде  достаток  в  родині,
І  хвороби  в  стороні.
Це  відомо  уже  нині,
Не  одному  лише  мені.

Що  б  працював  оберіг,
Його  ми  активуємо.
Познайомив  я,  як  міг,
З  місцем,  де  ночуємо.

Просимо  захист  в  оберегу,
А  всім  нам – Удачі. 
Скажу  вам,  то  так  треба,
Рішати  задачі.

А  ми  сьогодні,  на  коні…

   21:00.17.06.2016.