Щастя та радостi

Михаил Онищенко2
 Щастя  та  радості.

Щастя  та  радості,
Бажаю  до  старості.
Віри  й  любові,
Що  б  були  здорові.
Миру  й  удачі,
Як  же  інакше?
Добра  та  кохання,
Аж  до  світання.
Здоров’я  і  сили,
А  би  не  просили.
Чеснот  та  злАгоди.
Тільки  б  не  плакати.
Мужності  й  долі,
А  не  неволі.
Ніжності,  ласки,
Доброї  казки.
Вам  я  бажаю,
На  цьому  кінчаю.

З  теплом,

   08:20.19.06.2017.