Коли я буду спати

Анастасия Даиаури
Коли я буду спати,
мені насниться нове омріяне життя -
Там я буду щасливою
та всміхненою, на своєму місці.
У житті пануватимуть
любов до небокраю та співчуття...
Незважаючи на жар думок
та схили скелі кам'янисті...