Час

Азиза Марфобудинова
Чи думав ти колись про цінність часу?
У метушні перетинаєш ти його кордони,
Немов би вчора ти заходив перший раз до класу,
А нині ти актор відомий !
Мета та час змінили все:характер,звички,роль в житті.
Можливо що цього всього і не помітив ти,
Ти зараз все про себе знаєш,
На заздрість вже уваги не звертаєш,
Невтомно ти талант свій розкриваєш,
І в працю аж до дна пірнаєш,
А час летить,дзвенить привітно,
Спливає час твій непомітно...
І твій талант уже безмежний,
Гадаєш,ти від часу незалежний?
Насправді нами він керує,
Він нас вбиває та лікує...
І суть вірша ти зрозумій-
Ми в'язні часу та подій...