Especially modern google King Size Cannary-56?

Амальгама-69
( = Kvass-announcement for pineapple = )

Chupacupra loves hares,
Chupacupra is hungry,
For the Dutch - foreigners,
And for us - all around the water!

Chupacupra loves dancing,
Chupacupra wears a clift.
For the Jews - paysy-Mansy,
And for us - a chic look!

Chupacupra loves bots,
Chupacupra believes in the mouth,
Guillas without work?
And we - COTTON and PONESELAS!

@ to be continued

Квас-анонс под ананас

( = Рина Тольянский  = )


Чупакупра любит зайцев,
Чупакупра  - голодна,
За голландцев - иностранцы,
А за нас - кругом вода!

Чупакупра любит глянцы,
Чупакупра носит клифт.
За евреев - пейсы-мансы,
А за нас - шикарный вид!

Чупакупра любит боты,
Чупакупра верит в пасть,
Гильятины без работы?
А мы - ХЛОП и ПОНЕСЛАСЬ!