Ти менi потрiбна

Прокопенко Юрий
Ти мені потрібна, мов повітря,
Навіть більше, наче тепла кров.
Час жбурляє марення на вістря
Снів, не зможе з картами таро
Ні ворожка розгадати дійство,
Ні пекельні прояви почвар,
Що ведуть своє єхидне військо,
Через душу, розмітавши барв
Пречудовий розмаїтий всесвіт,
Навкруги лиш плями чорноти.
Тягнуть тіні заржавілий безмін,
Щоб відважити сумний мотив.
Ти мені потрібна як ніколи,
Розгони оцей брудний бедлам.
Я стомився у стремліннях кволих
Розгрібати непотрібний крам. 

20:42, 21.06.2017 рік.

Зображення: http://www.xrest.ru