счастье тихое

Лада Самарская
Вірші опівночі.
Руки,
І очі.
Нам обіцяли дива.
Тиша нічна нам ласкаво шепоче
Вірні та щирі слова.

Темно на вулицях.
Люди,
І кішки.
Ходять повз нас повсякчас.
Метри до щастя проходимо пішки,
Так буде ліпше для нас.

Тихі години.
Сонце,
І вітер.
Так починались казки.
Тільки б нам разом до раю успіти,
Згубивши бажання нитки.

Ти - моє небо.
Світле,
І чисте.
Миле моє майбуття.
Разом з тобою вплітаю в намисто
Кращі моменти життя.