Дух царюe у всьому...

Белякова Светлана Николаевна
Дух царює у всьому,
проникає по всіх усюдах,
пестить Небеса,
крутиться біля Землі,
перетворює нас і живить,
на нові можливості
надихає.
Коли учень готовий,
тоді приходить і Учитель.
Кожен з нас
не ізольована істота,
тільки зі своїми проблемами,
а частка Великого Єдиного Цілого.
Невпинно дякуйте Небесам,
за Свято - Життя,
адже воно казковий,
щедрий, і приголомшливий,
подарунок Господа.
Дякуйте Вищим Силам
за кожен крок вперед,
тоді і успіх буде ближче,
не уповільнить прийде.