Така Правда Життя...

Белякова Светлана Николаевна
"Якщо не з'їм, так понадкусюю" -
Українське прислів'я.


Така напала душевна втома,
олігархи "надкусюють яблука",
щоб народу не дісталися,
та й не мають навіть втоми...