Новенький день...

Наталия Рыбальская
Новенький день…
З ним ще ми не знайомі –
Все, що було пішло у забуття…
Метелики живуть в моєму домі,
Собака, та маленьке кошеня…

Живуть книжки,
На кухні свіжа кава.
А на порозі ранок і туман.
Повітря прохолодне та духмяне,
Таке п*янке…
 У мене з ним роман.

Воно мені шепоче про кохання,
Уста цілує ніжно вітерцем.
Загадую йому свої бажання,
Або нотую гострим олівцем

Якісь рядки чарівні та прозорі, 
Даровані на згадку про весну.
А вітерець мабуть уже на морі
Збирає свіжість хвилі запашну.

Ось перший крок в червневий день яскравий…
Йому дарую посмішку свою,
Та погляд і грайливий, і лукавий.
Мій любий день!
Я так тебе люблю!