Ти слухаeш, як я малюю нiч

Лора Васко
Ти слухаєш,як я малюю ніч.
Не пензликом малюю,не словами.
А поцілунками і ніжними руками,
Обіймами...
Так я малюю ніч.

Ти слухаєш,як я співаю ніч.
Не голосом і піснею,
А серцем...
І відчуваєш ти,як я вдихаю ніч.
І місяць колисає під мій спів
Своїм маленьким золотим відерцем.

І зорі сиплють в нього пелюстки
Троянд із зоряного саду.
І Відчуваю,як відповідаєш ти,
Не можу привести думки до ладу.

Твій поцілунок,як солодкий сон,
Що відправляє час у забуття.
Ти слухаєш,як я малюю ніч.
Я слухаю твоє серцебиття.