Пам ятають про нас люди...

Белякова Светлана Николаевна
Пам'ятають про нас люди,
у момент народження і смерті,
а в життєвій круговерті
не видно нас нікому.
Кожен тче свою павутину
у малюнок особистого Життя.
Хтось красивіший і яскравіший,
хтось гірший і мрачніший.
Але цінуємо кожну мить Життя,
швидкоплинного на Землі.