Эдвард Лир Нелепая Азбука 3, Буква A

Валентин Савин
NONSENSE ALPHABET 3
1. A – Эй
Ant (энт) - Муравей
 
A was an ant
Who seldom stood still,
And who made a nice house
In the side of a hill.
a - Nice little ant!

М – Малышка муравей
Спокойно не сидит.
Он в дом бежит скорей,
Что под горой стоит.
м – Малышка муравей.