Скiльки в нашому Життi...

Белякова Светлана Николаевна
Скільки в нашому Житті
не справедливості, злості
загасання свічок.
Багато і не приємних
дрібниць.
Але на щастя,
у Світі більше доброти
і щирості,
вони і перемагають,
на праведний шлях
направляють.
Ми - свічки,
Господом засвічені,
для Життя простого і красивого,
так не робіть його для себе
не виносимим.
"Людина - від слова - Століття",
який на Землі проходить
Людина.
У життєвій круговерті,
живіть так,
щоб у вухах звучав Природи голос,
а ноги відчували Землю.
Вдихайте її аромат.
Нехай до Життя увійдуть
любов, надія і віра
нехай вони будуть у Вас під прицілом.