Чужий...

Ольга Куделя
Я дивлюсь в твої очі тигрові,
І з любов'ю росте печаль,
Все закінчиться дуже скоро,
Я скажу тобі вкотре-Прощай!
Попрошу,хай засипе снігом,
Мою душу і серце зима,
А собі, я спогади лишу,
Тільки ті, де тебе нема...
І кидаючись в ночі обійми,
Знову ти будеш снитись мені,
Уві сні, я кричатиму-ВІЛЬНА!!!
А ти скажеш мені,що НІ...
І прокинувшись рано вранці,
Одягнувши буденності шаль,
Шепотітиму сонячним променям,
Що нічого мені не жаль...
Що усе в мені, вже затихло,
Що нічого в душі не болить,
Що, я стала сестрою вітру,
Що життя, як той птах летить!
А за обрієм мрії кружляють,
Серед білих вишень, у саду,
Я тебе вже давно не кохаю!
Я тобою давно не живу!
А поки що , нас пестить вечір,
За вікном зорі - очі живі,
Я для тебе уже - далека!
Ти,як завжди - ЧУЖИЙ мені!!!!!