Молодiсть

Виктор Гала
Як пахне молодість духмяно,
Які привабливі вуста.
Лягає на плече слухняно
Твоя ще лагідна рука.

Біжать літа, а ти нівроку,
Така ж весела , молода,
Як не крути, з якого боку
Ти - водохрещенська вода.

Грайлива посмішка,а очі ...,
Та це ж не море - океан.
У них втопились дні і ночі,
Здавивши на мені аркан.

Не сперечатимусь я з ними
Піду у пекло, чи у рай,
Не підберу до них я рими,
За це мене ти не картай.

Моє ти щастя - може й більше...
Цілую поглядом твій слід.
Летять літа щораз скоріше,
Та серце молоде, не лід.