I am your Space, you are my desire построчный пере

Дина Гар
I am your Space, you are my desire
(Я твой космос, ты моё желание)

 .
There's no way for us to come away
(Нет пути для нас бежать)
We are enjoying by each other day by day
(Мы наслаждаемся друг другом день за днём)
We're not the captains of our own souls
(Мы не капитаны наших душ)
When you next to me, I take off control
(Когда ты рядом, снимаю контроль)
.
Together we're having too much fun
(Вместе мы слишком много веселимся)
We can't stop, turn of the sun
(Мы не можем остановиться, выключите солнце)
We lust for each other, it so incredible
(Мы жаждем друг друга, это так невероятно)
We can be elastic, rigid, can be flexible
(Мы можем быть эластичными, жесткими, гибкими)
.
We are the birds on the summer breeze
(Мы - птицы на летнем бризе)
We are the rain in the autumn caprice
(Мы - дождь на осеннем капризе)
We are snow on the winter deep night
(Мы снег зимой глубокой ночью)
We are freshness, when the spring is so bright
(Мы свежесть, когда весна такая яркая)
.
I am your Space, you are my best desire
(Я твой космос, ты мое лучшее желание)
When we together, between us always fire
(Когда мы вместе, между нами всегда пожар)
We changed our lonly, into Beautyful life
(Мы изменили свое одиночество, в прекрасную жизнь)
The world is ours, and  together we can drive
(Мир принадлежит нам, и вместе мы можем двигаться)